Proč nakupovat právě u nás?

Vítáme vás v našem novém e-shopu Rubelo.cz, kde nabízíme široký sortiment produktů značky Q-railing – předního světového lídra v oblasti nerezových zábradlí, madel, balustrád a dalších systémů pro bezpečnou a moderní architekturu.

O značce Q-railing

Q-railing, se sídlem v Emmerichu am Rhein v Německu, je jedním z nejdynamičtěji rostoucích poskytovatelů zábradlových systémů na světě. Díky své pověsti, která se opírá o inovativní design a vysokou kvalitu, se tato značka rychle šíří po celém světě. Q-railing je synonymem pro inovaci, kvalitu a bezpečnost. Sortiment Q-railing zahrnuje řešení pro soukromé domy, kancelářské budovy, koncertní haly i velké sportovní arény.

Q-railing je známá svou schopností poskytovat řešení na míru, která splňují i ty nejnáročnější požadavky zákazníků. Tým odborníků se snaží vytvořit nejbezpečnější a nejstylovější zábradlí, madla a příslušenství, která jsou snadno rozpoznatelná pro svou kvalitu a jedinečný design.

Video prezentace Q-railing

 

O společnosti Kovárna 3000

Jsme na trhu již více než 16 let! Naše činnost začala v roce 2007, kdy jsme získali výhradní zastoupení značky Grande Forge pro český a slovenský trh. Krátce na to jsme rozšířili sortiment o nerezová řešení pro architekturu výhradním zastoupením společnosti Jakob AG ze Švýcarska. Od roku 2009 jsme výhradním partnerem na českém trhu pro modulární zábradlová řešení Q-railing. Díky našim dlouholetým zkušenostem a silným partnerům nabízíme našim zákazníkům jen to nejlepší.

 

Nerezová lana a sítě Jakob Rope Systems

www.nerez.site

Kvalitní skleněná zábradlí Q-RAILING

www.rubelo.cz

Luxusní zábradlí značky Grande Forge

www.luxusni-zabradli.cz

 

Výhody sortimentu Q-railing

  • Špičková kvalita: Všechny produkty Q-railing jsou vyráběny z nejkvalitnějších materiálů, což zajišťuje dlouhou životnost a odolnost proti korozi. Všechny systémy jsou testovány podle nejvyšších standardů a certifikovány dle EN 1090-1.
     
  • Modulární systémy: Díky modulárnímu designu můžete jednotlivé komponenty kombinovat podle svých potřeb a dosáhnout tak maximální flexibility při realizaci projektů.
     
  • Bezpečnost: Q-railing klade důraz na bezpečnost, a to jak během instalace, tak i v průběhu používání. Naše produkty šetří až 80 % času na stavbě díky revolučním technologiím a jsou ihned k dispozici.
     
  • Design: Moderní a nadčasový design, který se hodí do každého interiéru i exteriéru, a přitom poskytuje maximální funkčnost a bezpečnost.

 

Zobrazit reference

 

 

Dodací termíny a skladové zásoby

Chápeme, že čas je pro naše zákazníky klíčový. Držíme pro vás skladem 99 % položek z celého sortimentu Q-railing, což nám umožňuje doručit 90 % objednávek do 2 pracovních dnů od objednání. Naše expediční sklady se nacházejí v Německu a Rakousku, což nám umožňuje efektivně a rychle obsloužit naše zákazníky.

 

Způsoby dopravy

Nabízíme několik možností dopravy v závislosti na velikosti a váze objednávky:

  • Standardní doprava UPS: Pro většinu produktů, doprava zdarma při
    objednávkách nad 50 000 Kč bez DPH.
     
  • Nadrozměrná doprava: Pro velké a těžké objednávky (délka nad 2500mm),
    doprava zdarma při objednávkách nad 100 000 Kč bez DPH. V případě
    nadrozměrných zásilek zajišťujeme přepravu prostřednictvím spediční dopravy.

 

Cenová politika a slevy

Chceme být vaším dlouhodobým partnerem, a proto nabízíme atraktivní cenovou politiku:

  • B2B slevy: Pro zámečnické, sklenářské a instalační firmy poskytujeme speciální slevy - platné pouze v případě objednávky skrze samoobslužný E-shop. V případě zájmu se zaregistrujte v našem E-shopu a kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu, kontaktního formuláře nebo telefonicky +420 602 748 052.
     
  • Věrnostní slevy B2B: Při dosažení ročního obratu 150 000 Kč bez DPH získáte další dodatečnou slevu na sortiment Q-railing.
     
  • Doprava zdarma: Platí pro objednávky již od 50 000 Kč bez DPH.

 

Zavolejte a poradíme vám

Máte nejasnosti nebo si nevíte rady? Náš tým odborníků je připraven vám kdykoliv poradit s výběrem produktů, technickou podporou nebo jakoukoliv jinou otázkou.